Internet

Vítejte na Poskytovatelé internetu.cz !

 

Potřebujete připojení k internetu ? Poskytovatelé internetu Vám zařídí připojení  internetu a poskytování internetových služeb.

 

Nejlepší a nejrychlejší připojení k internetu a kvalitní hlasové služby za nízké ceny.

  • Internet (optické linky / bezdrátový internet)
  • Internetová telefonie (IP Phone)
  • Internetová televize (IPTV)
Tarify internetového připojení (downstream / upstream), jejich parametry (FUP apod.) a přehled dalších služeb naleznete v katalogu ISP.

NOVANET Systems s.r.o. OtavaNet Sprintel s.r.o. CZSpeed.NEt

CATR spol. s r. o.

www: http://catr.cz
E-mail: chodov@catr.cz
Telefon:352 665 298
Fax:
Adresa: Staroměstská 377
Chodov
357 35

Společnost CATR, spol. s r.o. vznikla v roce 1993 a náplní její činnosti byla a je výstavba sítí kabelové televize. V roce 1998 rozšířila svoji působnost také o oblast datových služeb. Cílem společnosti bylo vždy poskytování co nejpestřejší programové skladby v kvalitě odpovídající nejmodernějším dostupným technologiím. Kabelovou televizi i internet poskytujeme v různých nabídkách, tak abychom vyšli vstříc co nejširšímu spektru zákazníků.

Pro přenos signálu prostřednictvím kabelové televize používáme ty nejkvalitnější komponenty od firem Reichem, Polytron, Wisi, Commscope a Huber+Suher, společně s digitálními přijímači Scientifie Atlanta.

Základem všech našich rozvodů je optická síť, která na úrovni připojení jednotlivých zákazníků přechází na metalickou síť. Od konce září 2010 poskytujeme datové služby ve všech lokalitách pouze prostřednictvím nových optických sítí typu MAN/LAN. Pro zajištění co nejvyšší spolehlivosti poskytovaných služeb používáme vysoce kvalitní výrobky společnosti Juniper Networks, DCN, Mikrotik, Supermicro a Allied Telesis. Přenosová kapacita těchto sítí nám umožňuje také IP vysílání pomocí platformy IPTV. Tuto novinku využívají někteří naši zákazníci již od počátku roku 2010.

Mimo výstavbu a stálý rozvoj vlastních sítí společnost CATR buduje a provozuje televizní kabelové rozvody a datové sítě v mnoha lokalitách České republiky. Mimo jiné např. výstavba optických datových sítí prostřednictvím kolektorů v Praze 1 pro společnost Centronet, a. s., kabelové rozvody a datové sítě na území hl. města Prahy (Praha 3, Praha 8, Praha 13) dále například ve městech Olomouc, Karviná, Český Těšín, Mimoň. Zajišťujeme údržbu a rozvoj sítí TKR v již vybudovaných lokalitách různých obcí a měst.

Od konce roku 2008 je společnost CATR držitelem certifikátu ISO, jako osvědčení o systému zajišťování kvality v organizaci v souladu s ISO 90001:2008.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.