Internet

Vítejte na Poskytovatelé internetu.cz !

 

Potřebujete připojení k internetu ? Poskytovatelé internetu Vám zařídí připojení  internetu a poskytování internetových služeb.

 

Nejlepší a nejrychlejší připojení k internetu a kvalitní hlasové služby za nízké ceny.

  • Internet (optické linky / bezdrátový internet)
  • Internetová telefonie (IP Phone)
  • Internetová televize (IPTV)
Tarify internetového připojení (downstream / upstream), jejich parametry (FUP apod.) a přehled dalších služeb naleznete v katalogu ISP.

CZSpeed.NEt Sprintel s.r.o. OtavaNet NOVANET Systems s.r.o.

Pe3ny Net s.r.o.

www: http://www.pe3ny.net
E-mail: info@pe3ny.net
Telefon:222741222
Fax: 222742477
Adresa: Zvoníčkova 1928/7
Praha 6 - Břevnov
16200

Společnost Pe3ny Net s.r.o. je předním poskytovatelem širokopásmového připojení k internetu v Praze a okolí. Své aktivity zahájila v roce 2003 jako komunitní projekt pro Prahu 6. V průběhu své historie firma Pe3ny Net s.r.o. integrovala několik menších lokálních wifi sítí. V současné době síť Pe3ny Net pokrývá téměř celé území Prahy a přilehlých obcí. Páteřní optická síť je sestavena z více než 40 kilometrů optických kabelů po Praze a okolí, na které navazuje více než 300 km vysokorychlostních bezdrátových linek. Síť s kruhovou topologií je připojena dvěma nezávislými desetigigabitovými okruhy do zahraničí a je propojena s nejvýznamnějšími telekomunikačními operátory v ČR. Společnost se v roce 2009 stala členem sdružení českých operátorů NIX.CZ a byla uznána jako lokální internet registrátor evropským sdružením RIPE. Díky bohatým zkušenostem, získaných stavbou a provozem jedné z největších sítí v Praze, se tým specialistů Pe3ny Net s.r.o. věnuje jak připojování koncových zákazníků a firem, tak i složitějším řešením jako je výstavba a správa sítí pro bytové a kancelářské budovy.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.